Referencer

Japansk Lifting online

Fedt fedt fedt!!!

Tusind tak ???????????? Dine noter er taget til efterretning ????????

Lidt ord fra mig:

Jeg har virkelig været glad for måden kurset foregår på, jeg har kunnet tage det i eget tempo, i en travl hverdag og stille weekend... videoerne er virkelig gode og det er nemt at se øvelserne/bevægelserne.

Jeg har fået mega meget blod på tanden til at lære endnu mere, så Lilian har fået tændt en "ild" i mig til at ville endnu mere indenfor krop, bevægelse, velvære og selvforkælelse ????????????

Christina Grann Gunni

RØNNEDE

"Tusinde tak for et fantastisk kursus, jeg er helt blæst bagover hvor godt det var, jeg kan på det kraftigste anbefale at tage instruktør uddannelsen til face yoga hos Lilian, hun er fantastisk formidler og meget inspirerende. Jeg tog det online, hvilket også var en fantastisk løsning og som jeg selv vil gøre brug af i min virksomhed. Mine bedste anbefalinger til dig Lilian. "

klinik Rødovre krop og sind

Rødovre

Tusinde tak kære Lilian

Jeg er lige blevet færdig med mit faceyoga instruktør kursus hos Lilian. Jeg er meget glad for hendes måde at undervise på og har følt mig i rigtig gode hænder. Hun er utrolig sød og meget dygtig! Jeg føler mig godt klædt på til at komme igang med at videregive min nye viden om faceyoga :)

De bedste hilsner fra Iben Albertsen

Yoga By Iben Albertsen/ Roskilde

Jeg har taget on-line Guasha kursus og det har været så dejligt at lære teknikken i min egen tempo, desuden er der nem adgang til kursus.

Jeg føler mig klar nu!! :-) Til at tilbyde behandligen til mine kunder.

Laura Stoutrup- Kosmetolog og behandler- Odense

Jeg har taget Japansk Lifting On-Line

Jeg synes materiel for on line kursus har været super fint. Da jeg følte mig klar , tog jeg til Odense til supervicion.

Og jeg vil gerne sige : Tusind tak for i lørdags. Lilian var fantastisk lige fra startten, hun fik migt il at føler en ro. Jeg sætter virkelig stor pris på hun satte sig ned med mig til at starte med og forklarede hvordan det hele ville foregå og hvordan hun ville være min guide hen af vejen. Hun var god til at forklare og vise mig igennem det hele. Tusind tak .

Caroline Rasmussen-Nielsen

Klinik i Holbæk

Japansk Lifting on-Line

Forløbet var fantastisk! Information var grundig og det var nemt at lære massagen med video format, som jeg kan følge med.

Hvis jeg skal vælge japansk lifting kursus igen, så 100% vælge dig !

Aiste / Esbjerg

Japansk Lifting online kursus

Jeg synes at det er et perfekt kursus, hvor man kan læse om alt, lærer omkring videoer og altid få hurtig feedback hos dig

Pernille / Billund

Japansk Lifting online kursus

Jeg synes at det er et perfekt kursus, hvor man kan læse om alt, lærer omkring videoer og altid få hurtig feedback hos dig

Pernille / Billund