Natural Face Lifting ON-LINE

NATURAL FACE LIFTING

 Jeg har udviklet Natural Face lifting ® for at opnå den perfekte ansigtsbehandling, som kombinerer behandling og velvære på en holistisk og stimulerende vis.

Natural Face lifting® er målrettet travle kvinder i målgruppen fra 38 år og op efter, som sætter pris på velvære, luksus og forkælelse.

Natural Face lifting® er udviklet, testet og kontinuerligt optimeret gennem mine sidste 12 år som kosmetolog i egen klinik samt på basis af mine 26 års erfaring som kosmetolog og wellness-terapeut. Derudover gennem min deltagelse i utallige inden- og udenlandske kurser med fokus på holistisk ”anti-age” 

Natural Face lifting® består således i dag af 65 forskellige massage greb. Derudover indgår der i behandlingen en lang række teknikker som er: aroma terapi, stretching, akupressur, bindevævs massage, velvære massage, ansigts zoneterapi, lymfedrænage, vejrtræknings teknikker, Japansk lifting, brug af jade rulle og marmor kugler. 

Natural Face lifting® er således en unik ny og innovativ ansigtsbehandling, som har vist sig at være en uimodståelig succes – baseret på de utallige positive tilbagemeldinger jeg har modtaget fra mine mange kunder og testpersoner


KØB:  Natural Face Lifting ON-LINE

HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL?

  • Du ejer/driver en klinik og vil elske at tilbyde dine kunder en helt ny og unik ansigts behandling – i særklasse
  • Du er behandler, men vil gerne udvide dine faglige kompetencer til nye højder
  • Du ønsker at blive behandler, og med dette kursus er du helt sikkert godt på vej

 

DIT UDBYTTE

  • Du lærer en komplet Natural Face Lifting behandling.
  • Du modtager kursus bevis efter du har sendt en video til mig, hvor du selv udfører hele behandlingen


KØB:  Natural Face Lifting ON-LINE
  • Nå du har betalt kurset modtager du ved første tilmelding en velkomstmail hvor du bliver bedt om at registrere dig og indtaste dit personlige password. Du modtager desuden en mail med link direkte til dit kursus materiale: Videoer og Manual
  • Materialet indeholder en udførlig vejledning TRIN for TRIN som fører dig godt gennem din undervisning
  • Kurset er efter du har modtaget mail med "link" tilgængeligt for dig ON-LINE i 6 mdr.